
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

   
   

 
 

 
 

  
 

 
 
 

 

 195.0520STATE OF CALIFORNIA 

STATE BOARD OF EQUALIZATION 


April 16, 1957 

J---n I. H---
XXXX --- ---
--- XX, Calif. 

Attention: Mr. A. J. J--- S- -- XX-XXXXXX 

Gentlemen: 

In your letter of March 22 you inquired whether your purchases of lumber and other 
materials, used in packing hops for export, are subject to sales tax.   

Tax does not apply to purchases of non-returnable containers which are resold together with 
their contents.  Under Ruling 49, a copy of which is enclosed, wrapping and packing materials are 
classified as non-returnable containers.  If the lumber is used to make crates for the hops, it is 
exempt.  However, if the lumber is used as car strips or for bracing the packages of hops while in 
transit, it is not exempt.  See Ruling 60, copy enclosed.   

E. H. Stetson 

Tax Counsel 
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