
 
 
 
STATE OF CALIFORNIA 
 

 

STATE BOARD OF EQUALIZATION 
 
 
 
 
October 18, 1968 
 
 
Gentlemen: 
 
This is in reply to your letter of September 19, 1968 addressed to Mr. K. W. Laurit
 
Section 6363.6 of the Revenue and Taxation Code, effective October 1, 1968 p
and use tax exemption with respect to meals served to patients or inmates of hospi
other institutions. 
 
It is our opinion that the exemption applies with respect to meals served to hospita
out patients and day care patients while they are in the hospital. 

 

Very truly yours, 
 
 
 
T. P. Putnam 
Tax Counsel 
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