
STATE OF CALIFORNIA 

STATE BOARD OF EQUALIZATION
 

April 16, 1954 

G--- I--- W---, Inc. 
P. O. Box XXX 
---, California 

Attention: Mr. E. W. S---
Your letter of March 1
Account No. --- XX X

Gentlemen: 

You inquire concerning the application of sales tax to your charges for 
bearing. 

It is our opinion that this is a repair operation and governed by Ruling 26 (
Since, in the case in question, you have made a lump-sum charge for labor and ma
the consumer of the materials if the value of the materials furnished is insignificant i
total charge. If the value of the materials furnished is substantial in relation to the to
are regarded as selling such materials and the tax applies to the fair retail selling price

Very truly yours,

 Bill Holden 
Assistant Counsel 
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