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“S” 
 
From the facts stated in your letter of August 26, 1964, it is our opinion that the sale of dieseline, 
lubricating oils and greases by “S” to “B” for use by that corporation in performing its contract with 
“S” is exempt from sales tax under that portion of Ruling 55 [now Reg. 1620] quoted by you.   
  
We do not question the fact that “M” may be regarded as a facility operated by “S”, by means of 
which “S” effects delivery to the drilling platform, which we understand to be located outside the 
boundaries of the State of California.  The tax will apply, and we believe you do not question this, to 
that portion of the products which are consumed in the operation of the “M”.  These products would 
be consumed by “S” and tax would apply to the extent of the purchase price of any of the products 
or raw materials purchased which become a part of the products consumed.  
 
The remainder of the products actually delivered to “B” and used by that corporation acting as an 
independent contractor are, as we understand your letter, in fact, sold by “S” to that contractor in a 
bona fide sales transaction.  We gather this from the next to the last paragraph of your letter in 
which you state “our contract with “B” contains a provision that they buy from “S”.   
 
Very truly yours, 
 
 
 
E. H. Stetson 
Tax Counsel 
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