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STATE BOARD OF EQUALIZATION 
 
 
 
 
 

November 1, 1965 
 
 
 
 
 
Gentlemen:  
 
This is in reply to your letter of October 25 regarding the application of sales or use tax 
with respect to tariff supplements issued by "P".  
 
It is our understanding that "p" is an association of five railroads. It has had tariffs and 
supplements printed by out-of-state printers for member railroads, and has paid use tax 
measured by its cost of such tariffs and supplements. The supplements are correction 
pages which are issued at least once every three months.  
 
On the basis of the information which you have submitted it appears that the 
supplements are similar, if not identical, in form and purpose, to tariff correction pages 
which have been ruled to be exempt periodicals. It is therefore our opinion that the tariff 
supplements qualify as periodicals under Section 6362 of the Revenue and Taxation 
Code. Accordingly, the tariff supplements which are published out of state and 
distributed in this state are exempt from use tax.  
 
 
 
 
Very truly yours,  
 
 
 
George A. Trigueros  
Associate Tax Counsel  
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