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June 21, 1951 
 
 
 
 
Gentlemen: 
 
 In answer to your letter of June 13 we advise that the publication “Market Basket News”, 
a sample of which accompanied your letter and which is issued bi-monthly, is, in our opinion, 
entitled to the exemption from the sales tax for which Section 6362 of the Sales and Use Tax 
Law provides. 
 
 Enclosed is a copy of Sales and Used Tax Ruling 50 explaining this exemption. 
 
 
 

Very truly yours, 
 
 
 
E. H. Stetson 
Tax Counsel 

 
 
EHS: ph 
 
cc: Mr. Wm. R  
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