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STATE OF CALIFORNIA 

STATE BOARD OF EQUALIZATION 

November 20, 1964 

REDACTED TEXT 

Attention: REDACTED TEXT 

Gentlemen: 

This is in reply to your letter of November 12 in which you ask whether (a)(4) of 
ruling 22, which exempts medicines “sold to a licensed physician and surgeon, podiatrist 
or hospital for the treatment of a human being,” can be interpreted to include sales of 
medicines to industries who employ full or part time physicians who use the medicines in 
the medical treatment of other employees. 

In our opinion, this kind of sale can be interpreted as an exempt sale under (a)(4) 
of ruling 22.  If all the medicines purchased will be administered by a doctor, or under his 
direction, they can be regarded as purchased in his behalf. 

Very truly yours, 

E. H. Stetson 
Tax Counsel 

By___________________ 
Philip R. Dougherty 

PRD:mm 
cc: Hollywood – Subdistrict Administrator 
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