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Gentlemen: 
 
In your letter of May 21, 1956, you inquire about the application of the State Sales Tax Law to sales 
of paper covers for glasses containing liquid used in room service of a hotel.  The paper covers are 
not re-usable.   
 
We regard such covers as being sold with the meal pursuant to Sales and Use Tax Ruling 53, copy 
enclosed.  Sales of such items for such purposes to persons engaged in the business of selling meals 
are, accordingly, sales for resale. 
 
It would be proper for you, as seller, to accept a resale certificate pursuant to Ruling 68, copy also 
enclosed, when any sales of the covers are made to a hotel which would use them in room service. 
 
Very truly yours, 
 
 
 
W. W. Mangels 
Associate Tax Counsel 
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