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       January 24, 1952 
 
 
Mr. C--- N. M--- 
XXX --- Avenue 
---, California      - - XXXXX 
   
Dear Mr. C---r: 
 

This is in answer to your letter of January 11 in which you request a copy of sales and use 
taxes ruling 23 and a clarification of the treatment of traveling expenses incurred in producing the 
photograph. 

  
We are enclosing a copy of ruling 23, as you requested.  You will especially note the second 

sentence of the first paragraph thereof.  Travel expenses and cost of meals, if charged to the 
customer, are part of the sale price of the photograph.  Accordingly, the tax applies to the entire 
price of the photograph without deduction of expenses and cost of meals or other expenses of doing 
business.   

 
Very truly yours, 
 
 
 
E. H. Stetson 
Tax Counsel 
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cc: Mr. John J. Hayes 
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