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October 10, 1986 
 
 
Mr. [M] 
Senior Accountant Auditor 
City of --- 
XXXX --- --- 
---, CA  XXXXX 
 
 Disclosure 6f Bradley-Burns tax information to taxpayers 
 
Dear Mr. [M]: 
 
In your October 1, 1986 .letter to the Board's legal staff, you ask for our opinion on whether the 
City of --- is authorized to use information which it obtains from the Board in the enforcement of 
the Bradley-Burns Act to assist a business in correcting errors made in reporting its gross 
receipts to the City of ---.  You relate that this situation arises in instances in which the taxpayer 
has reported to the City taxable gross receipts which are less than the taxpayer reported to the 
Board.  You wonder if the City may notify the taxpayer of these discrepancies when the City 
discovers the discrepancies by examining the taxpayer's returns provided to the Board.   
 
Opinion 
 
This will confirm that the City of --- may notify taxpayers of discrepancies in their reported gross 
receipts between the amounts reported to the City and those reported to the Board.  Revenue and 
Taxation Code Section 7056 makes it unlawful for anyone (including City representatives) who 
have access to Bradley-Burns tax information to disclose that information to persons other than 
the taxpayer, except as specifically provided in section 7056.  However, nothing in section 7056 
prohibits the City from redisclosing this information to the same taxpayer who originally 
provided that information to the Board in the first instance.   
 
Please feel free to contact me if you have any further questions or comments about this letter.   

 
Sincerely, 
 
 
 
John Abbott 
Tax Counsel 
 

JA;sr 
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